Sunday, September 2, 2012

Raya 2012

Assalamualaikum

Fuh! lamenya xupdate blog. tahun nie tahun last fiza kat maktab. bz nya tuhan je tahu. last update blog bulan 1 hari tu. adoii. bersarang sudeh. anyway, selamat hari raya aidilfitri. masing2 dalam mood raya lagi kan. Alhamdulillah. Raya tahun nie berjalan dengan lancar walaupun sebelum raya tu pulun kena hantar thesis. adoi. bulan 9 nie VIVA plak. demnn! kompem darah berdebar time tu xle nak cakapla. xcukup darah kot. haha.

Raya ari tu pon dok busy wat kuih  raya, makaroni bakan & kek yang orang tempah dengan umi. so, anak sulung kena la tolong kan. xpe. penat pon rezeki Allah bagi dapat la bagi pendapatan kat umi. time puasa pon umi dengan abah jual kuh akok dan masjid minta tempahan 30 biji tiap2 hari. Lumayan juga dapat hasil. Dekat 1000 lebih. tu tak campur tempahan lain. alhamdulillah.


Tema raya tahun nie warna kuning oren. lame sudah family xde tema. asik campur2 je. Tahun nie semua sepakat sama. tapi..tak sempat nk amik gambar famili. sibuk nak beraya + kamera tak taw letak kat mana. hahaha. adoii. Then balik maktab sambut raya kat sana pulak. yeay! hehe. thun  ni tahun terakhir raya dengan classmate. msti rindu kenangan itu nanti. sob sob :(. 

my younger sister, aira :)

adik2 perempuan ku.

Classmate :) Gegurlz:)

biskut raya

salam2.:) maaf zahir batin

besties




classmates










SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI. MAAF ZAHIR DAN BATIN . 

                                                                                   with love : fieza jaja:)



1 comment:

Nur Iffany said...

salam..nice blog...jemput singgah n follow shoppylegacy.blogspot.com ye, tenkiu :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...