Tuesday, January 17, 2012

BIRTHDAY MR. CINTA 23th.160112:)

assalamualaikum

firstly, alhamdulillah. akhirnya plan nak wat surprise hari lahir sehari sebelum tarikh sebenar kat encik hati menjadi jugak. pergh! sakit kepala okei nak pk. dia plak boleh nak main2, ye la. skali nak kuar, skali nak suh saya masuk. adeh. last2 dia wat keputusan nak kuar. yeah! plan menjadi. haha. ape lagi. tasik permaisuri la jadi lokasinya. saya kalo boleh memang tak wat kat kem. yela. birthday dia yang lepas da wat kat kem. so, alhamdulillah. ade rezeki wat kat luar. namun saya tak kan lupa jasa baik adik comel neh. thanks a lot has n aman ( her bf) coz banyak tolong akak handle party ni. kalo tak de korang, akak tak taw camne nak suh bf akak tu pegi tasik. yela. kompem pelik kan. tetibe suh pegi tasik.

anyway, untuk party nie, saya ambil keputusan untuk masak dan beli kek. menu hari tu spaghetti goreng tomyam. dapatla 2 bekas besar. sampai suruh die wat masuk kem coz banyak lebih. ajak ramai, tp ramai jgk yang tak leh datang. masing2 ada hal. kawan2 bf semua da nak comission, bz dengan tugasan harian. so, ajak la jr hoki dia, kwn dia n my classmate. thanks korang memeriahkan majlis nie.

party nie star dalam pkul 10 camtu. nak tunggu setting mase tu. haha. nasik baik ada has. thnks syg tolong akak angkat makanan dan bergosip kat tasik. hee:) macam2 cerita kuar nak tunggu dorang tu kan.ish. actually  surprise tu fikir jugak camne nak buat kat dia nie. mula2 cakap nak buat double date, last2 saya kol die suruh dtg tasik ckp ada benda tak kena dengan saya.  konon2 ada benda buruk jadi la.muahaha. suara da macam nak nanges da time tu. padahal tak nanges, TAPIIII!!! die dtg dengan muka slumber je sbb dia cakap dari jauh da nampak belon! okei. my bad, tak reti sorok. uwuwuw. tp ada la jgk dia terkejut ckit2. ceh! ayat sdapkan hati je. haha. SELAMAT HARI LAHIR SYG!!semoga panjang umur, murah rezeki. berjaya dunia dan akhirat. jadi anak yang baik. dan harapan saya, saya nak bahagia sentiasa dengan mucuk2..amin2. :).

bila dia da sampai, lega je rasa. heee. thanks sgt2 kat mereka2 yang sudi hadir, dan saya rasa sangat gembira. happy 4 u dear encik chenta:)

Kek Tiramisu. selamat hari lahir syg :)

Spaghetti Goreng Tomyam

Birthday Boy :)

:)

:)


serius. kek ni sgt sedap:)



muka tak sabar nak tgk hadiah

jam utk awk syg:)

nyum:)

thnks utk yang hadir. syaza, has,aman:)

:)

mereka tulang belakang majlis ni:)

awk mkn tak pandang kamera . haha



my classmate

ha nie..memang kaki makan

syg awk:)

awk nak balik da mase nie:(

yeah! tetamu dari aussie. hehe. pak din ngn aya.

my classmate & my bestfriend, amar & syaza:)

:)

terima kasih semua!

cik jaja kata~  sangat gembira untuk awk  syg.  saya tahu awak penah cakap dengan  saya untuk "b xnak mucuk bagi ape2 kat by time ari lahir by nanti, ni mase  sy tgh  skype dengan dia.  

[09/01/2012 23:35:14] firdaus: b xnk pape..ckup la b ade syg..
[09/01/2012 23:35:30] firdaus: b cume nk something je..
[09/01/2012 23:35:37] firdaus: cuk boleh bg x?
[09/01/2012 23:36:19] firdaus: b cme nk kjujuran,ksih syg,kesetiaan n pengorbanan dri syg smpai akhir hayat b
[09/01/2012 23:36:23] firdaus: leh bg x?
[09/01/2012 23:36:37] firdaus: b xnk len da..
[09/01/2012 23:36:52] firdaus: mcuk leh bg kn..
[09/01/2012 23:37:29] firdaus: thnks syg..b xnk ape2 da selain 2..
[09/01/2012 23:37:50] firdaus: ckup la b dapat hdiah 2 je..
[09/01/2012 23:37:50] firdaus: :)
[09/01/2012 23:37:57] firdaus: (inlove)
[09/01/2012 23:38:02] firdaus: b xnk la..
[09/01/2012 23:38:11] firdaus: hmm...b xnk bnde len
[09/01/2012 23:38:17] firdaus: jnji ngn b
[09/01/2012 23:38:38] firdaus: jnji mcuk jgn bg bnde yg selain b mnta 2..
[09/01/2012 23:38:41] firdaus: leh x?
.senyum sampai telinga. tapi sy tetap degil kan. xpe. sy nak awat happy sayangku..:)muaxcs!

8 comments:

Mrs Military said...

hehehehehe...nampak x has senyum jew sepanjang baca pos ni...uuuuuu...

reen afny said...

1ST! HAHA
auwwww~ gilaaa suweet... weh, tak simpan kek sikit untuk aku kan. cani la kawan. sobsob ;p

Yasmin yusof said...

so sweet...
bila tgk pic2 ni..trgt kite prnah wt suprise besday for someone too..cantikkan tempat tu..:)

Bancik said...

terbaek hendaknya

Ayue mohamad said...

wah bestnyer akak dapat celebrate sama~

Ayue mohamad said...
This comment has been removed by the author.
Ayue mohamad said...

bestnyer dapat celebrate sama2~

fieza jaja said...

has~heee. nnt akak akn rindu kngn ini :)

reen ~alaalalala. ak ajak xmo dtg. :P

yasmin ~ hee~cntik sgt kt atas tu. tp tasik da kotor skg.

bancik~ tq :)

ayue~ time blajar boleh la..nnt da keje..sob3. susah da. huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...