Tuesday, January 3, 2012

:: Part Time Di Rumah Time Cuti:

Assalamualaikum.

hai korang. ari tu kan nak citer tentang part time kat umah mase cuti, ha.. kalo nak tahu, time cuti ari 2 la keje assignmen pak cik dan mak cik datang ke rumah. kalo pikir kan. memang malas. assignment sendiri pon malas nak buat, nie nak buat assignment orang. haha. tapi nak taw tak kenapa fieza nak buat? haa. sebab dapat UPAH! yea yea dapat upah. fieza rasa kalo tak dapat upah memang pikir 7 hari 7 malam tak habis nak buat ke tak. yela. atleast duit tu fieza boleh standby untuk masuk sem baru nanti. tak de la nak susah kalo tak de duit nanti. betol x?sebab da memang taw. maktab masuk elaun memang lambat. lagi lambat dari siput jalan. da 4 tahun ok maktab memang camtula gaya nya. lambat dan menyusahkan pelajar. teeett!

okei. nak taw tak ape assignment yang fieza kena buat? taaaraa! assignment die WWW.BLOGSPOT.COM, haa. hamek. kena wat blog. mula2 tu fieza ingat buat blog macam blog biasa kan, ala story2 ke kan, sekali hambek! ade detail2 dia. wuwuwu. dekat seminggu jugak la nak siapkan blog cik su fiza nie. kena ltak sukatan pelajaran dalam page la, huhu. tapi kan. usaha kan tangga kejayaan.. :) alhamdulillah. dapat juga laksanakan blog dia. dan dia puas hati. :) okei. kalo rajin view la blog dia yang fiza buat ni. http://cikgumazlina75.blogspot.com










cik jaja kata~ dok KL nie nanti assignment sendiri plak muncul. :)

4 comments:

Noraecah Aman said...

bape hengget gaji?
boleh la belanja nora. . .hihihi :)

fieza jaja said...

haha. 3 rat je.. wuwuw. xdan nk blnje org la noya..noya la kena blnje. mkn pizza sokmo die. hehe

Noraecah Aman said...

phew phew phew. . .
3 rat?
mak aih byk jgk tu
hehe, nora mkn pizza org belanja
nak mkn sendiri xdop pitish :P

reen afny said...

woww berbaloii la mata dok depan lappy kan. heheheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...