Friday, August 5, 2011

::Proud to be ARMY girlfriend::

yes. im proud to be army girlfriend.
why? sbb xsmua org rasa mcm mana kapel dgn military man.
sgt2 berbeza..

  • kapel dgn org biasa bleh jmpa tiap2 masa. tiap2 hari. tp bagi gf military tiada dlm kamus hdup mereka nk jmpa hari-hari.
  • kapel dengan org biasa leh call bila2. gayut smpai lebam mata. tp bg gf military tiada dalam kamus hidup mereka untuk gayut sampai lebam biji mata. nak2 lagi time dorg masuk hutan. kalo leh bwk fon bleh la tnya khbr. msg 2 3 kerat. kalo x leh bwk..mmg xleh la.huu
  • kapel dengan org biasa leh celebrate birthday ngn bf korg bile2 mase, tp bg gf military nk celebrate time birthday tu mmg x la.kdg2 sehari slpas. mungkin sbln selepas .xtentu.
  • dan byk lagi la perbezaan die:)
TETAPI
  • lame2 smua ni da jd mcm biasa da. kalo korg gf army korg akan thu rasa mcm mana.even lame xjmpa tp tu semua pengikat kasih antara korg ngn bf korg. jmpa hari2 pon bosan jgk kan?hehe
  • even xleh celebrate sesame. tp leh post je kt mereka. surprise! tentu mereka suka:)
  • kadang2 tertunggu dan dok menghitung hari yang nk kuar sama. tula perbezaan kapel ngn askar n org biasa.
  • dan byk lg la tetapi tu.:)

when he wear his uniform. LIKE!

 yes!im promise dear MOHD FIRDAUS MOHD SAID

cik jaja kata~xsempat nk tulis panjang. nk kuar ngn encik Pa0s. bye3.:)

4 comments:

AwiNadya said...

well fiza, akak pun proud to be army gf.hehe..leh nangis2, pujuk2, n palin best rindu2...sebab x semua orang rasa mcm 2..banyak dugaan kan?hee.. sbb 2 proud to be military's wag.hehehe

fieza jaja said...

hehe.btol tu kak..sgt2 suke.lain sgt bile kapel ngn org yg kite leh jmpe tiap2 hari.kan kak.hehe..mmg byk sgt dugaan.kite je taw:)

Ayue mohamad said...

betul2...sangat mencabar jiwa & raga kan?? but i'm still proud to be army gf.

fieza jaja said...

ayue~yeah~! gimme 5. heheh:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...